The Sustainable Living Centre was commissioned by The Tweed Shire Council to achieve a comprehensive, interactive exhibition about Sustainability. This exhibition includes a range of educational activities aimed at promoting knowledge, skills, attitudes and behaviours that will encourage ecologically sustainable behaviour.

The brief was to create an environmentally conscious space where every decision made by the design team was the most sustainable. We worked where possible with local materials and recyclable and recycled materials. For Example the upholstery and wall paneling is made from recycled PET plastic. The Sustainable Living Centre is situated at the Kingscliff Plant Altona Road, Cudgen. Graphics and Project Management by Wirth Design, illustrations by Freestyle Worldwide.

BACK  |  FORWARD

Sustainable living centre Sustainable living centre Sustainable living centre Sustainable living centre Sustainable living centre Sustainable living centre Sustainable living centre Sustainable living centre
Image 01